RING TIL OS PÅ 56 31 35 24

Varmepumper Luft/Luft

Jørgen Larsen A/S er KMO godkendt. Dette gør at vi er det sikre valg når i skal købe og installerer varmepumper eller når man ønsker service på sin varmepumpe.

Vi tilbyder salg, service og montering af Elektrolux, Panasonic og Bosch varmepumper.

Monteringen  udføres af vores KMO godkendte montører. Husk, at når du har modtaget tilskuddet, kan du ikke overdrage retten til din energibesparelse til et andet energiselskab. Husk at der ydes energi spare tilskud fra energiselskabet SEAS-NVE, når du har elvarme på BBR.

Vores standard installation indeholder montering af inde- og ude del hvor der mellem delene max er 5 meter min 1 m. ydredel monteres på vægophæng. Standard insallation indeholder fast installations forsygning for egen gruppe i Eltavlen eller fra eksisterende gruppe.

Kørsel max 20 km. fra firma adresse

 

Service på varmepumper, vi tilbyder service på varmepumper. Service indeholder.

  • Lækagesøgning på rør og anlæg.
  • Gennemgang af anlæg herunder. Materiel forsvarligt fastgjort, synlige skader på kabinet og blæsere, efterse vibrationsdæmpere udskiftes hvis defekte/mørnet, efterse isolering på rør evt. reparation af isolering.
  • Rengøring af inde og ydredel og filter.

Pris pr. varmepumpe inkl. moms                                                                        kr. 799

Prisen indeholder ikke materialer og kørsel.

Er der ønsker om andre modeller og mærker end Elektrolux, Panasonic eller Bosch er i velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. (mail kontakt og tlf. nr. sættes ind)

En stor del af den danske befolkning står for at skulle udskifte deres oliefyr de kommende år.  Er du/i en af dem er i velkommen til at kontakte os for en snak om hvilke muligheder der er.

 

Kom og se en varmepumpe og mærk varmen i vores butik.